Kje dobiti slasten zrezek z žara, ko zunaj dežuje? Ta ponev je rešitev za hrepenenje po žaru ob katerem koli času dneva ali noči!
Glavne značilnosti:
- Žar ponve iz serije Classic so zaradi aluminijaste konstrukcije zelo lahke in udobne za uporabo.
- Aluminij je tudi odličen prevodnik toplote – enakomerno jo porazdeli po celotni površini ponve.
- Rebrasto dno ponve zagotavlja, da se meso ali zelenjava privlačno zapeče.
- Ročaj na ponvah Classic je pritrjen s patentiranim sistemom, ki ne uporablja vijakov ali zakovic – tako da se ročaj sčasoma ne bo zrahljal.
- Keramična prevleka je ponos blagovne znamke Scanpan – hrana se nanjo ne prime, poleg tega pa je enostavna za čiščenje.
- Asortiman Scanpan je izdelan na Danskem.
Kako uporabljati:
- Žar ponve Classic se uporabljajo za notranje pečenje hrane na žaru.
- Serijo ponvic Classic lahko uporabljate v pečici pri največji temperaturi 260 °C.
Material:
- Žar ponve Classic so izdelane iz aluminija.
Dobro je vedeti!
- Scanpan je blagovna znamka, ki skrbi za trajnost – zato za proizvodnjo svojega asortimana uporablja recikliran aluminij.