Nož za kosti je nepogrešljiv za tiste kuharske amaterje (in profesionalce!), ki pogosto pripravljajo različne kose mesa. Zahvaljujoč posebnemu rezilu ne boste poškodovali občutljive strukture izdelka!

Glavne značilnosti:

  • Nož za kosti Gourmet proizvajalca Zwilling se ponaša z značilnim 14 cm dolgim koničastim rezilom. Izdelan je iz enega kosa jekla. Je ozek in prožen.
  • Ima simetričen rob, brušen pod kotom 15° na obeh straneh.
  • Rezilo je bilo okrepljeno z utrjevanjem z ledom. Je odporno proti koroziji in ne vpija vonjav.
  • Ročaj je zakovičen in ergonomsko oblikovan – tako da se varno prilega roki.

Kako uporabiti:

  • Nož za kosti je primeren za ločevanje mesa od kosti, čiščenje rib ter odstranjevanje tetiv in maščobe.

Uporabljeni materiali:

  • Rezilo noža je izdelano iz nerjavečega jekla.
  • Ročaj je izdelan iz plastike.

Dobro je vedeti!

  • Priporočamo ročno čiščenje nožev Gourmet, lahko pa jih čistite tudi v pomivalnem stroju.
Tehnične specifikacije

Imate vprašanje o izdelku? Vprašajte nas

30 dni za vračilo

več kot 500.000 naročil

99 % zadovoljnih strank

Več kot 30.000 mnenj

Zwilling

Gourmet Nož za izkoščevanje, 14 cm

ZW-0097398 (36114-141-0)
50,83 €
Odprema v 45 delovnih dneh

Dostava najkasneje Sreda, 04. 03. 2026

Dostava za 3,90 €

Kurir Pošte Slovenije

Darilna Kartica FA

Nimate časa? Podarite design, ki ga bodo izbrali sami.