Imenovana tudi kuharska ponev – ponev za sotiranje Classic je za profesionalce in tudi za domače kuharje.

Glavne značilnosti:

  • Ideja ponve za sotiranje temelji na njenih visokih stenah, tako da majhna količina maščobe, na kateri se meso praži (metoda sotiranja), ne poškropi celotne kuhinje.
  • Ponev za sotiranje omogoča kuharju izjemen nadzor nad temperaturo in olajša učinkovito praženje mesa in zelenjave.
  • Ponev za sotiranje je izdelana iz aluminija, zaradi česar je zelo lahka in zato enostavna za uporabo; aluminij je tudi odličen prevodnik toplote.
  • Zahvaljujoč dvema ročajema je ponev za sotiranje primerna za serviranje neposredno na mizo.
  • Prevleka ponve je neprijemljiva in enostavna za vzdrževanje.
  • Zahvaljujoč proizvodnji na Danskem se linija Scanpan odlikuje po izjemno visoki kakovosti.
Kako uporabljati:
  • Ponev za sotiranje Classic je vsestranska – v njej lahko pražite meso, dušite zelenjavo, pripravljate čokoladni fondue ...
  • Serijo ponve Classic lahko uporabljate v pečici do maksimalne temperature 260 °C.
Material:
  • Ponev za sotiranje Classic je izdelana iz aluminija.
Dobro je vedeti!
  • Da bi zagotovili čim daljšo življenjsko dobo ponve Classic, je pomembno, da se izogibate nenadnim spremembam temperature (npr. z vlivanjem hladne vode v vročo ponev).
Tehnične specifikacije

Imate vprašanje o izdelku? Vprašajte nas

30 dni za vračilo

več kot 500.000 naročil

99 % zadovoljnih strank

Več kot 30.000 mnenj

Scanpan

Classic Ponev za dušenje, s pokrovom

SC-0065654 (32151200)
206,57 €
Odprema v 10 delovnih dneh

Dostava najkasneje Sreda, 14. 01. 2026

Brezplačna dostava

Kurir Pošte Slovenije

Darilna Kartica FA

Nimate časa? Podarite design, ki ga bodo izbrali sami.